DIENST NA VERKOOP

Wij gaan dat stapje verder...


Jouw droomkeuken op maat ontwerpen & bouwen is onze missie...

Maar daar stopt het niet voor ons. Maes Inox gaat voor jou graag nog een stapje verder. Want terwijl de montageploeg de professionele keuken oplevert, zorgt zij ook voor een snelle opstart van alle apparatuur. Zo kunnen jij en je team meteen aan de slag zonder verder oponthoud. Daarnaast zet Maes Inox ook in op gedreven personeel. Wij zetten de juiste knowhow op de juiste stoel. Heb je na de oplevering nog vragen of graag bijkomend advies? Contacteer dan gerust onze helpdesk of onze vertegenwoordigers. Wij helpen je heel graag verder.

24/7 tot uw service...


Jouw keuken & keukenapparatuur steeds in topconditie...

Regelmatig onderhoud en nazicht zijn dan ook uiterst belangrijk. Daarom kan je elke dag rekenen op de snelle en gespecialiseerde montage- en servicedienst van Maes Inox. Met jaren ervaring en training achter de kiezen, houden de technici van Maes Inox jouw volledige professionele grootkeuken in een perfecte staat. Dag na dag, het hele jaar rond.

Service na verkoop


Voor de dienst na verkoop kun je ons contacteren. Je kan bellen met alle vragen omtrent service na verkoop, zet wel even de vraag op mail zodat dit ingepland kan worden met de technieker. We houden je op de hoogte!

Mail ons met je support vraag.

Opbellen tijdens de kantooruren.

Kantooruren

  • 8:00 - 16:30

Dringende interventies buiten de kantooruren.