DIENST NA VERKOOP

Wij gaan dat stapje verder...


Jouw droomkeuken op maat ontwerpen en bouwen is alvast onze missie. Maar daar stopt het niet voor ons. Maes Inox gaat voor jou graag nog een stapje verder. Want terwijl de montageploeg de professionele keuken oplevert, zorgt zij ook voor een snelle opstart van alle apparatuur. Zo kunnen jij en je team meteen aan de slag zonder verder oponthoud. Daarnaast zet Maes Inox ook in op gedreven personeel. Wij zetten de juiste knowhow op de juiste stoel. Heb je na de oplevering nog vragen of graag bijkomend advies? Contacteer dan gerust onze helpdesk of onze vertegenwoordigers. Wij helpen je heel graag verder.

24/7 tot uw service...


Natuurlijk hoort jouw keuken en apparatuur jaar na jaar in topconditie te blijven. Regelmatig onderhoud en nazicht zijn dan ook belangrijk. Daarom kan je elke dag rekenen op een snelle en gespecialiseerde montage- en servicedienst. Met jaren ervaring en training achter de kiezen, houden de technici van Maes Inox jouw volledige keuken in perfecte staat. Dag na dag, het hele jaar rond.

Kristel helpt je met de service na verkoop


Voor de dienst na verkoop kun je Kristel contacteren. Je kan haar bellen met alle vragen omtrent service na verkoop, zet wel even de vraag op mail zodat dit ingepland kan worden met de technieker. Zij houdt je op de hoogte!

Mail Kristel met je support vraag.

Opbellen tijdens de kantooruren.

Kantooruren

  • 8:00 - 16:30

Dringende interventies buiten de kantooruren.