Maes Inox: always on trend


Noem Maes Inox gerust een trendsetter!

In 1993 richt Herman Maes Maes Inox op in Harelbeke en start als importeur van exclusieve fornuizen. Hij koestert ambitieuze plannen. Tien jaar later heeft Maes Inox al een eigen atelier waar ze hoogwaardige inox keukens op maat ontwerpen en vervaardigen. Maar Herman wil nog meer bieden. Hij start met de ontwikkeling van een hightech inductiefornuis dat de wildste dromen van topchefs moet tarten: de Ben Martin.

Ondertussen is Maes Inox uitgegroeid tot toonaangevend expert in professionele keukens op maat. Dit zowel voor de horeca als voor bedrijfskeukens en grootkeukens. Het Ben Martin inductiefornuis wordt internationaal geroemd om zijn ongeëvenaarde klasse en duurzame karakter.

Ook nu werken onze ontwerpers en technici nog steeds intensief samen met Chefs over de hele wereld om hun professionele keukens te optimaliseren, te blijven innoveren.

"Maes Inox : Professionele grootkeukens in inox!"

Non-stop service, van ontwerp tot onderhoud


Bovendien biedt Maes Inox haar klanten een kwalitatief totaalpakket, van ontwerp tot onderhoud. En onderweg laten zij absoluut niets aan het toeval over.

Elke droomkeuken begint met een visie, een idee in het hoofd van de Chef of de architect. Onze ontwerpers zetten dit idee nauwkeurig op papier en geven input omtrent de nieuwste materialen en technologieën. Ze schetsen een 3D-tekening precies volgens de noden van de klant en toetsten hun ontwerp regelmatig af. Tot de unieke keuken volledig naar wens is.

Daarna start de productie in het Maes Inox atelier. Een team van bekwame en ervaren vakmannen wekt er eigenhandig het ontwerp tot leven. Met extra aandacht voor een fraaie afwerking en een strakke tijdsplanning. Een keuken van Maes Inox beantwoordt trouwens altijd aan alle hygiëne-, milieu- en veiligheidswetgevingen. Een professioneel team komt de keuken nadien correct monteren. En deze technici blijven ook daarna non-stop paraat. Want Maes Inox garandeert vakkundige bijstand en ondersteuning, dag en nacht, elke dag van de week.

Maes Inox werkt 100 % customer-based


  • ● Exclusief ontwerp op maat

  • ● Levenslange topkwaliteit

  • ● On trend & innovatief

  • ● Betrouwbare partner

  • ● 24/24 servicedienst