Maes Inox is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur voor horeca, bedrijven en instellingen zowel in binnen en buitenland.

Maes Inox zorgt er ook voor om uw keuken Up-To-Date te houden, door steeds de nieuwste apparatuur aan te bieden. Nationale en internationale chefs werken samen met het bedrijf aan nieuwe keuken technieken die er voor zorgen dat de productiekosten slinken.

Maes Inox biedt u meer dan alleen maar apparatuur, inrichting en toestellen voor uw keuken. Wij staan ook in voor het complete ontwerp op maat, volledig afgestemd op de wensen van chefs die er dagelijks mee werken.

Deze keuken op maat beantwoordt tevens aan alle hygiëne-, milieu- en veiligheidswetgevingen. Alle apparatuur door Maes Inox geleverd, is stuk voor stuk topkwaliteit voorzien van CE- keurmerk, voldoet aan de HACCP- norm en heeft een ergonomische vormgeving.

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom, wij helpen u graag bij het ontwerp van uw eigen nieuwe keuken of de renovatie ervan.
Al 15 jaar lang is Maes Inox uw trouwe partner in ontwerp en levering van professionele keukens.