Hotelkeuken de Tuilerieen
Hotel De Tuilerieën
9 mei 2019
Alles tonen
Hotel des Eleveurs keuken in roestvrij staal

Hotel – Restaurant Des Eleveurs in Halle

Hotel – Restaurant Des Eleveurs te Halle dat betekent een unieke combinatie van traditie, met een knipoog naar vandaag, en een ultieme culinaire verfijning.

Bistronomie staat voor gastronomische keuken in een ontspannen sfeer waar iedereen terecht kan voor een familiemaaltijd of zakenlunch met oog voor een interessante prijs/kwaliteit verhouding in een hedendaags kader opgefleurd door lichtkunstenaar Yves Pauwels uit Asse.

In de keuken neemt Michel Borsy de leiding voor zijn rekening, geflankeerd door Romaric Gbedassi en patissier Ewen McCallum.

 

Een ideale professionele hotelkeuken

De professionele restaurant keuken werd ontworpen en op maat gemaakt door Maes Inox. Er werd gekozen voor veel werkruimte en opbergruimte alsook een keukenblad in inox. De keukenapparatuur zoals het fornuis en de oven werd zo gepositioneerd voor een optimale workflow tijdens de dienst. In samenspraak met de bouwheer, chef en sous-chefs kwam deze keuken tot leven. Het is een prachtig project waarbij veel aandacht werd geschonken aan de verschillende toepassingen die hier nodig zijn, namelijk zowel hotel- als restaurantkeuken.

Ontdek de andere realisaties

Maes Inox